ultrarun.dk

ultrarun.dk

Pokkers ... nu var det lige så sjovt 2

Ultra lokaltPosted by Brian Larsen Wed, May 11, 2011 17:39:59

Min søn begyndte kort før påske på Brasiliansk Jiu- Jitsu. En kampsport, hvor hele kroppen er i gang – god funktionel træning! Efter at have kigget på nogle gange, er jeg nu blevet lokket (der skulle ikke så meget til) med til at deltage i træningen. Mon ikke jeg nærmeste har lignet en lille dreng, som stå udenfor en slikbutik.

På med tøjet – ind på madrassen. Udsigt til 5 kvarters kamp/sparring. Fedt! Afprøvning af teknikker. Det er jo nemt, jeg har ingen forudsætninger – det skulle blive ren overlevelse. Hold op, hvor er det sjovt. Pulsen er oppe i det røde felt med det samme og smilet når op til begge ører smiley Motivationen er i top, så må fysik og teknik komme senere.

Efter 15-20 minutter mærker jeg et lille smæld i brystmusklen – ingen tvivl, jeg har fået en fibersprængning. Resten af træningen bliver desværre lidt amputeret, men der bliver taget pænt hensyn undervejs fra de andre.

Desværre ser det ud til, at tekniktræningen i morgen smutter. Nu må jeg se, hvad yderligere en nat kan gøre. Nu er jeg spændt på, hvor længe jeg skal døje med den skade.

Ja ja…jeg har kigget på fødselsattesten smiley

Om det er godt min senere løbetræning? Bare vent, jeg skal nok finde på nogle gode argumenter.

  • Comments(0)//blog.ultrarun.dk/#post205