ultrarun.dk

ultrarun.dk

The Hammer Trail

Ultra nationaltPosted by Brian Larsen Sat, May 07, 2011 14:31:05

I denne weekend bliver der løbet langt på Hammeren på det nordlige Bornholm.

100 miles løbet blev sendt afsted i går aftes. Pt er der ikke mange meldinger fra løbet.

At det er et hårdt løb måtte Peter Bøgevig sande i løbet af natten. En forvreden fod ved 52 km har sat en stopper for Peters forsøg på at gennemføre den lange distance. Peter fik tapet fod op, så den kunne holde til 85 km, svarende til en 50 miles-tid.

Når løbet er slut, så vil der være få deltagere, som har gennemført! Sådan skal det være. Det tæller som kvalifikation til UTM, så det skal ikke være for nemt.

Her kl. 14.45 er Jakob Flensborg og Kim Greisen ude på sidste omgang. Jakob ligger i spids, men Kim løber hurtigst. det kan blive en spændende afslutning. Husk, løberne har været i gang i næsten 21 timer.

Henrik Hoffensizt ligger 3'er, men Ole Albertsen efter som 4'er. Begge er ude på næstsidste omgang. Og det var så feltet!

Når marathondistancen bliver skudt i gang senere i aften, så deltager en af mine kolleger (Flemming Hansen). Flemming er ret ny på marathondistancen, men jeg har stor tro på hans evner. Hvis han evner at holde lidt igen i starten, så vil det ikke undre mig, hvis han er blandt tre hurtigste til sidst.

Min "fys" Jacob Nordholt Hansen deltager på 50 miles. Deltagelsen er en forberedelse til et løb i Pyrenæerne. Jacob ligger nr. 5.

Held og lykke til alle deltagere i The Hammer Trail. Bare navnet lyder sejt, ikke?

---

Jakob Flensborg vandt The Hammer Trail 100 miles. Se nærmere her. Se udsendelse fra TV2Bornholm.

---

Vinderen af 50 miles er fundet, men jeg ved kun, hvem der blev 2'er: Tillykke til "fyssen". Gået løbet Jacob!

  • Comments(2)//blog.ultrarun.dk/#post202